Interneta pieslēgums
Publicēts 15. oktobrī, 2009.
Par Interneta pieslēgumiem un kas tad vispār ir interneta pieslēgums...

Interneta pieslēgumus var iedalīt divos mazākos interneta pieslēgumos un tie ir Īslaicīgs Interneta pieslēgums un Pastāvīgs Interneta pieslēgum. Ar ko šie abi interneta pieslēgumu atšķiras lasi zemāk...

Īslaicīgs Interneta pieslēgums

Īslaicīgs Interneta pieslēgums tiek izveidots tikai uz to brīdi, kad lietotājam tas ir nepieciešams. Pie īslaicīgajiem Interneta pieslēgumiem pieskaitāma piemēram, iezvanpieeja.Vai piemēram, pieslēdzoties izmantojot mobilo telefonu. Šajā gadījumā dators nav vajadzīgs, jo visu nepieciešamo nodrošina mobilā tālruņa aparāts. Protams, tālruņa iespējas nav tik plašas kā datoram, arī ekrāns ir būtiski mazāks un nav klaviatūras, taču tā ir ideāla alternatīva, kad ir nepieciešams saņemt vai nosūtīt steidzamu e-pasta vēstuli vai apskatīt kādu Interneta mājas lapu vai vienkārši piekļūt internetam.

Pastāvīgs Interneta pieslēgums

Pastāvīgs Interneta pieslēgums atšķirībā no Īslaicīga Interneta pieslēguma lietotājam nodrošina nepārtrauktu pieeju Internetam. Pastāvīgo interneta pieslēgumu var izveidot ar optiskās šķiedras līnijām, DSL pieslēgumu, radio pieslēgumu, satelīta pieslēgumu u.c. Uz doto brīdi visspopulārākais ir optiskais internets jeb optiskā interneta pieslēgums, kas ir ātrākais internets pasaulē. Arī Latvijā ir pieejams optiskais internets.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: